Saša Jurašek

Ljubitelj adrenalina. Skače iz aviona bez padobrana i vozi ponoćne, ilegalne utrke viljuškara. Igra Grand Theft Auto. Prati modu i dizajnira žensko donje rublje.
Svira mnoštvo instrumenata, a magistrirao je balalajku. Sluša indijsku duhovnu glazbu.
U slobodno vrijeme levitira 2 metra od poda. Češlja se uvijek odozada prema naprijed. Ima vrlo nježne i podatne dlanove

 

Ivan Korov

Najmlađi član benda s najboljim vidom i najbujnijom kosom. Hobi mu je nekupovanje duhanskih proizvoda. Inače majstor tonac bez premca trenutno u galaksiji. U slobodno vrijeme uživa blagodati kladionice i bućališta.
Više voli nogomet i usputno prepucavanje nego žene. Prati ponude na crnojaje.com. Sluša Celine Dion. Ima vrlo mala stopala, broj 36, što mu olakšava sviranje bubnjeva

Matej Prodanović

Kapetan košarkaškog tima „Silver Banda“. Klasični super heroj. Može postati nevidljiv kada nitko ne gleda u njega. Vatrogasac koji stanuje u vatrogasnom naselju i omiljeni bend su mu „Vatrogasci“.
Svjetski prvak u gubljenju stvari iz džepova. Ide u frizerski salon svaki puta kada se poklopi da je 29. Veljače ponedjeljak. Majstor elektroničar kojega je toliko puta udarila struja da dodirom puni akomulatore. Hobi mu je kretanje u krdima.Josip Klaić

Postfeminizirani neoemancipat. Svađa se sa životinjama. Voli romantične noćne šetnje pokraj deponija i odlagališta otpada. Živciraju ga prometni znakovi i duple pune linije. Hobi mu je nepropisno parkiranje. Također je majstor tonac sa međuzvijezdanim odlikovanjem. Nikad ne zaboravlja Kineske nacionalne blagdane i praznike. U slobodno vrijeme piše pjesme, većinom su o dugi, a nekad i o hobitima. Sluša Horror punk.


Dejan Nedeljkov

Noćna ptica. Umirovljeni fotomodel. Voli putovati kroz vrijeme. Pije samo bezalkoholno pivo. Najdraži bend mu je Saša, Tin i Kedžo. U principu je ljubitelj boy bendova. Sportski tip. Rekorder u „do pekare i nazad“.
Inače svjetski prvak među nama, odnio je zlatnu medalju u dječjem natjecanju u plesanju „makarene“ 1997.godine u Hong Kongu. Hobi mu je ljepljenje žvaka ispod stola.20150912_184925

Kristina Šimonji Jarić

Navodno pripadnica ljepšeg spola.Vrlo priznata i cjenjena u svijetu kleptomana (ukrala je škare kirurgu kada se rodila).Tušira se samo vikendom i zapovjedanim blagdanima.Voli se prijetiti drugima a ponekad i fizički obračunavat.Od malena samostalno laže a od hobija najviše voli gledati u sunce i pričati sa drvećem.

 

 1,388 total views,  1 views today